Friends...


Känner mig riktigt irriterad och sårad just nu. Mest inte för min skull utan för F. Tycker att det är konstigt hur man kan " bråka " så länge utan att ngn vet vad det egentligen handlar om. Är vi inte så pass vuxna att vi kan se förbi sånna saker för andra människors skull. Jag trodde det men tydligen inte.

Vänner är viktiga personer och man bör verkligen ta hand om dem. Jag tycker också att det är viktigt att mina vänner accepterar mina andra vänner. Jag menar inte att alla ska vara bästa kompisar men man ska kunna umgås i samma rum utan att det blir " konstigt "


Helgen har varit awesome!


Helgen har handlat om mat, vin och underbart sällskap. I fredags lagade jag och fanny mat, till det avnjöts ett gott glas vin och sen va man hur trött som helst. Man pallar inte spec mkt efter en sån här jobbar vecka. Som tur var kom Issa och höll oss vakna, var så kul att träffa henne. Känns som konstigt att vi bor i samma stad men träffas typ aldrig. Det måste vekrligen bli bättring!! Iaf när hon lämnat oss skrek sängen efter en. Somnade innan huvudet ens nått kudden :P

Igår var hen härlig slappar dag, dagen spenderades typ i sängen :) Men så får det vara när man är ledig. Jag försöker intala mig att det är okej iaf.
På kvällen var det dax att göra sig snyggast och det lyckades såklart! Drog på hotellet och fick en chock över att det var typ sex personer ute men kvällen blev riktigt grym! Dansade till grym musik och vi var lätt de snyggaste brudarna på stället! :)    Sen att det var lite udda folk ute var ganska roligt, men att killar går runt och är aspackade och fotar en på dansgolvet är inte okej! Vill bara få det sagt.
Men det fanns trevliga människor där också ;)

Säger bara WOOHOHOHO!!!!    :D :D :D
Och att ringa Malin i morse var lätt det roligaste idag ! :) Det är så roligt med vänner som verkligen blir glada för ens skull! LOVE!

Har haft moffarkväll med Elisabet ikväll de ha varit riktigt najs. Vi har ätit kanske lite för mkt men de är sånt som lätt händer :P Även läst en otroligt rolig bok som inga andra än vi får titta i och man får verkligen skratta :D

Det är roligt att vara glad! :)


Första gången jag provar på att vara sambo...



Hmm är snart  är och detta är första gången jag provar att bo med ngn annan än mig själv och ronja ( som inte riktigit räknas ) Det ska bli spännande å se hur det ska gå. För att förklara lite bättre så har äntligen min underbara vän Fanny kommit hem från sin semester, eftersom hennes lägenhet är upptagen så ska hon bo hos mig ett tag. Det känns awesome att hon är tillbaka och att hon är välbehållen. Man får inte skrämmas sådär, inte okej!!
Det är för tidigt än att säga om det är konstigt, just nu har vi bara så himla roligt och det är inte många minuter det är tyst här på storgatan :)

Och för att inte tala om så är veckan slut och det är HELG! Som jag har väntat på det här, funderar på att aldrig mer jobba en hel dag vecka. Det var länge sen jag var så trött i huvudet. Bruka inte va så när jag jobbar natt för då sover jag som en griiis.. Eftersom jag har så dålig pli på mig själv så brukar det inte riktigt bli så när det är på natten som jag helt plötsligt ska sova :P

Det är fredag och jag sitter med mitt vinglas i högsta hugg! Alltså precis som det ska va :D

Kom igen M nu måste du fixa :P Jag litar på dig ;)

Jag är glad och det är ruuligt :)

I like handla!


Nu har även jag hamnat där... Alltså att jag gilla att shoppa på nätet :P Har beställt ett par as snygga converse idag alldeles knall lila :)  kommer bli awesome i sommar! Kommit på att "tjej" färger inte är så dumma ändå. Jag menar nu har jag beställt ett par lila skor och jag har en rosa klänning i garderoben. O my vad är det som håller på att hända, men i LIKE!
Måste fortsätta på det spåret :P    Färger gör en glad och jag måste sluta va itne glad eller hur jag nu ska uttrycka mig. ;) 



i´m back!


Nu får det faktiskt lov att bli lite skärpning på mig...  Men det är inte så lätt när man knappt har energi nog för att kliva upp ur sängen. Det händer inte så mkt i mitt liv som vanligt men de ska det bli ändring på. Har fått lära mig av en vän att om man tänker positivt så brukar bra saker hända en. Så jag måste nog börja köra på det.

Har äntligen köpt en ny dator och det känns riktigt nice! Fattar inte att jag inte gjort det tidigare. Det tog ett tag innan "smarta" lina fått allt att funka men jag klarade allt själv, grymt stolt över mig själv ;)

Jag har ett problem, på måndag får man börja söka inför skola HT 2010 och jag har ingen aning om hur jag ska göra. Var ska jag söka? Hur ska jag prioritera ställena som känns bra?                  Det är svårt!
Vet att jag vill bort men samtidigt känns det som att det finns en anledning till varför jag har så svårt att bestämma mig, hade jag vetat till 100 % att det är de här jag vill skulle de inte va så svårt...
Känns helt sjukt att jag känner så eftersom jag alltid varit den som sagt att jag aldrig skulle bo kvar i lse och här sitter jag snart tre år senare, helt sjukt!



love

RSS 2.0