Årets händelse är förbi...


Midsommar helgen har inte passerat oss obemärkt ;P

Klockan elva på midsommarafton styrdes bilarna mot Storforsen där vårat äventyr skulle börja. Jag och elva andra skulle paddla kanot  :)  Det var riktigt trevligt. Vi hade med oss lunch och diverse dricka :P Skrattade otroligt mkt, och trots detta slapp alla bada :P  Vilket kändes grymt skönt för det kändes som att vattnet inte var att leka med.
När vi varit ute i ca 3,5 timma var vi äntligen hemma. Var faktiskt ganska jobbigt fast vi inte alls stressade. När vi kommit hem till Stefan och Ingrid ( förlovade nu!  :D ) tändes grillen och trevligheterna bara fortsatte ! Var länge sen jag åt så otroligt mkt, helt sjukt! :D :D
Vi lekte lekar och bara mös med varandra, riktigt najs. Ganska härligt att jag blev utvald till lekledare med stefan så jag behövde bara observera :P
Det blev en tidig kväll men lika glad var jag för de, iaf dagen efter :P

För det var ju Midsommardagen som var dagen D. Denna dag som man längtat efter i ett år. Direkt den är slut längtar man till nästa år. För er som inte varit i Örträsk på midsommardagen så är det ngt utöver det vanliga. Typ enda helgen när det verkligen händer ngt i byn, alla samlas och har det trevligt! Och detta år blev exakt så.
Som vanligt hade vi ungdomar i byn middag/fest på kvällen för att sen dra vidare ner på hembygdsgården där allt händer. Först spelade David Henriksson på logen och efter honom klev Riff Raff Ruff på. :) Riktigt bra och riktigt trevligt! :D
Det var mkt folk men det är tråkigt att inte alla betalar in sig! Men det är bara att ta nya tag till nästa år ;P

Nu är jag inne på min semestervecka denna sommar :) Har fått låna min morbrors stuga här i byn där jag verkligen njuter. Har blivigt ganska förkyld men det är väl smällar man får ta när man är ute och svirar hela helgen :P
Här ska jag iaf va hela veckan.
Och veckan började riktigt bra igår med Vinkväll med ida där vi planerade inför den kommande resan till Grekland :) Det närmar sig verkligen med stormsteg, det är snart juli!!! Och i September drar vi mot varmare bräddgrader :)
Nu ska jag ta och bege mig ut och klippa gräsmattan.

Kommer inte ha ngn dator under veckan så för att nå mig är det bara att ringa ;)

Lycka!



Vackra människor!





Jag och min älskade storebror!





Underbart :)





Jag och min kusin Daniel



You and I


Sen jag lämnade er har det hänt mkt. For som sagt och tittade på balen i Fredags, var riktigt kallt men även roligt. Jag och Tina hade en bra dag tillsammans! Vi har som inte umgåtts så mkt bara vi. Det är ju stor skillnad än när man umgås i grupp. Vi var och åt först på Knut'n, skrattade och levde rövare :P Men de är så de ska vara när vi är där ;)
 Kvällen tog slut alldeles för fort. Men detta för att jag hade en hel del att stå i hemma i byn.

Började med att hjälpa till med lite fixning inför bröllopsfesten, sen övade jag med gun. Gick helt okej. Med tanke på hur nervös jag avr redan då :P Sen till Emmas stora överraskning. Vi tjejer från möhippan köpte henne en "Hubbe" och för er som inte förstår självklarheten i vad det är så är det Fredrik och Emmas nya familjemedlem :P Sköldpaddan Hubbe.
Emma blev typ sju år igen, hon satt bara och titta på han hur han " simma å bada" ;)
Det blev bara en snabb visit i Malmby för vi skulle ha familje mys med Fredrik. Det hade vi verkligen. Vi satt och prata gamla och nya minnen.

Sen kom dagen D. Och fort gick det kan jag lova. Kändes som natten bara sprang iväg.
Hade mkt att stå i på lördagen så det blev ingen sovmorgon precis. Var mat, lokalen, hår och smink som skulle hinnas fixas. Och jag hade inte bara mig själv och tänka på. Skulle hjälpa Mamma, Anna och Sofia också. Men allt går om man vill! Vet inte om jag hjälpte dem så mkt men huvudsaken var ju att de blev nöjda.
När alla fixat sig sprang jag och Sofia iväg till Kyrkan. Vi skulle vara ansikten utåt eller nå. Stod iaf och delade ut program och rispåsar.  Försökte få alla att komma ihåg vilken sida de skulle sitta på. Är inte så lätt när man inte har en aning om vem folk är ;P  Men tror att allt blev bra.
Sen körde vigseln igång alltså den 6 Juni klockan 16:00. Detta är en dag jag kommer minnas för alltid! Vilken fantastisk upplevelse...  De är ju ngt speciellt med min relation till Fredrik så... Ja de är svårt att förklara!
( Anna nu väntar jag på din tur! )
Hur som helst vigseln var jätte vacker. Emma var hur fin som helst och även Fredrik. Absolut deras bästa dag!
Sången var not my finest moment. Men det var så himla känslosamt. Hade gråten i halsen hela sången! Men men Fredrik och Emma uppskattade det så! :D

Festen var också jätte skoj! Tror faktiskt alla hade roligt! Var roligt att va alla samlade :) Det var så himla härlig stämmning men det ska ju vara det på bröllop!

Känns även grymt skoj att jag hade min dejt, Sofia! You made my day! :D     Blir ju alltid lite trist på bröllop eftersom man är singel och det känns verkligen under sådana omständigheter. Ni måste förstå mig rätt nu, jag menar inget illa med bröllop men det är bara att jag får en känsla av ensamhet. Men det är tur att den oftast försvinner lika fort som den kom! Herregud man har ju hela livet framför sig! ;)

Emma och Fredrik Astergren jag önskar er all lycka i världen! Och jag välkomnar dig emma in i våran familj! (även fast du varit i den ett bra tag nu)
Och jag älskar er båda så otroligt mkt!



Shit va slut jag blev efter spänningen inför helgen släppte. Hela veckan har jag bara gått runt i som ngn slags dimma. Spelar ingen roll hur mkt jag sovit så har jag ändå varit lika slut på!
Tur jag inte jobbat så mkt, men det har ändå varit ngt hela tiden. Inte en lugn stund.
Har haft Simman övingar i veckan och shit va jag jobba! Men de va roligt :D
Sen igår hade vi utbildningsdag på ansia med jobbet. Var faktiskt riktigt lärorikt. Har börjat bocka av lite saker jag och chefen pratade om på medarbetarsamtalet. Tanker med året var att jag skulle lära mig mer om hjärtat och jag tackar Claes för att han var och pratade om de :D Känns skönt att man börjar fatta lite mer om de vanligaste patienterna vi har....

Nu sitter jag hemma hos Malin och är barnvakt. Malin jobbar och behöver ngn som sover här. Och vad gör man inte för dem man tycker om! :D

Love!

Imorgon gäller det :)


Denna vecka har bara rusat iväg precis som vanligt. Det är helt sjukt hur fort tiden går, jag hinner inte med.
Har Tatuerat mig i veckan :) Blev hur nöjd som helst! Och till er som funderar på vad som gör ondast, bambu eller maskin kan jag lova er att maskin känns mer. :P

Idag har jag varit och hjälpt min kusin emma göra sig i ordning för balen som är ikväll. Shit vilken vacker människa, inte ens jag kunde förstöra det :P
Ska fara och titta på henne ikväll sen blir det till att skynda sig hem till byn för imorgon gäller det! Fredrik och Emma gifter sig! Och jag ska sjunga, undra hur det ska gå? Känner mig ganska nervös redan nu, varje gång ngn frågat mig hur det känns har det tokpirrat i magen min...  Men jag ska klara det och det ska gå bra!!!  Jag har bestämt mig för det.

:D

Wish me luck!

Sommaren är här ;) Med allt vad det betyder...


Helgen har varit fantastisk. Bara att få vara tre dagars ledig har varit hlet underbart! Kändes som att det var hur länge sen som helst.  Och sen att vädret visat sig från sin bästa sida gör inte saken sämre :P

Vakade av på Fredag morgon, blev lat och snodde mammas bil från jobbet och körde hem istället för att gå :P Men man får göra så, det är okej! Försöker intala mig det iaf. Har blivigt alldeles för lat den senaste tiden. Skyller allt på bilen !
Efter typ 3 timmars sömn klev jag upp, jag bara bestämde mig. Det brukar inte funka för mig men ibland är även jag duktig :)    Började stoppa in en masin med tvätt. Och bara för att jag skulle va duktig och städa bryter tvättmaskinen ihop och börjar spruta vatten över hela tvättstugan ;O Men allt ordnade sig så fort jag fått tag i ngn från franklins... Men det gjorde ju att min tvättid typ tog slut så jag gav upp.
 Emma ringde och frågade om jag ville följa med henne och Fredrik till Knut´t och äta vilket det blev så då sket jag i alla måsten jag hade tänkt styra upp. Men jag ångrar mig inte! Vi hade det så himla trevligt. Vi åt gott och bara surrade, helt fantastiskt. När dom bestämde sig för att åka hem vid nio-tio tiden ville inte jag bara fara hem och lägga mig så jag ringde Elisabet och fick "äran" att träffa henne. Vi for på puben där det var ngn typ av jazz kväll. Även det var skoj! Vi satt och snackade en massa minnen. Roligt att (nästan) bara vara vi... Med ngr roliga inslag av andra människor ;)

 På natten dog min mobil :S Så det blev en tidig morgon på lördagen för att så snabbt som möjligt bege mig ner på Audio Video och fixa... Tänkte bara ta en snabbis på stan men oj vad fel jag hade. Slutade med att jag satt vid kulan i typ tre timmar och väntade på att Tina och Malin skulle ta sig ner.... Inte för att jag hade tråkigt. Hade en bra utsikt om man säger så :P
Shit vad jag brände mig där alltså, jag har typ aldrig bränt mig så jag brydde mig inte så hårt om att solen sken men oj va jobbigt det blev :P  Högra axeln ser inte bra ut. Vet inte riktigt hur jag ska få till den här brännan innan brölloppet på lördag. Ska ju ha en tub top klänning och det blir inte snyggt när man har en bränna efter ett boxar linne !

Som planerat spenderades kvällen med middag och mys med TK. Fanny och issa kom och jojna oss en stund :) Det var länge sen jag och TK bara umgicks vi två, så vi hade mkt snack att ta igen. Och som vanligt när vi pratar med varandra blev det känslosamt. Men bara av positiva händelser.
Vid elva kom Malin och Tina och hämtade oss för en ute kväll på Hotellet. Väldigt lite folk men vi hade det jätte roligt. Vi dansade och dansade :D

Love !

RSS 2.0