Helgen har varit awesome!


Helgen har handlat om mat, vin och underbart sällskap. I fredags lagade jag och fanny mat, till det avnjöts ett gott glas vin och sen va man hur trött som helst. Man pallar inte spec mkt efter en sån här jobbar vecka. Som tur var kom Issa och höll oss vakna, var så kul att träffa henne. Känns som konstigt att vi bor i samma stad men träffas typ aldrig. Det måste vekrligen bli bättring!! Iaf när hon lämnat oss skrek sängen efter en. Somnade innan huvudet ens nått kudden :P

Igår var hen härlig slappar dag, dagen spenderades typ i sängen :) Men så får det vara när man är ledig. Jag försöker intala mig att det är okej iaf.
På kvällen var det dax att göra sig snyggast och det lyckades såklart! Drog på hotellet och fick en chock över att det var typ sex personer ute men kvällen blev riktigt grym! Dansade till grym musik och vi var lätt de snyggaste brudarna på stället! :)    Sen att det var lite udda folk ute var ganska roligt, men att killar går runt och är aspackade och fotar en på dansgolvet är inte okej! Vill bara få det sagt.
Men det fanns trevliga människor där också ;)

Säger bara WOOHOHOHO!!!!    :D :D :D
Och att ringa Malin i morse var lätt det roligaste idag ! :) Det är så roligt med vänner som verkligen blir glada för ens skull! LOVE!

Har haft moffarkväll med Elisabet ikväll de ha varit riktigt najs. Vi har ätit kanske lite för mkt men de är sånt som lätt händer :P Även läst en otroligt rolig bok som inga andra än vi får titta i och man får verkligen skratta :D

Det är roligt att vara glad! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0