torsdag...


Har många tankar som snurrar i mitt huvud. Känns som att jag inte riktigt vet var jag står och vad som är planerat för mig i livet. Jag vet att man inte ska veta det men det känns som att jag verkligen skulle behöva veta att det finns ngt bra för mig runt hörnet, så jag vet vad jag jobbar och lever för. 


 Har haft mkt att stå i de senaste veckorna. Min storebror fyllde 30 år igår och vi firade honom hela helgen. Allt var en överaskning och det har varit lite jobbigt att hålla det så.
I Fredags firade vi i familjen honom med grillmiddag och tårta. Det blev väldigt lyckat och han såg som nöjd ut.
På lördagen smög jag och anna och ngr till iväg till skolan för att göra i ordning fest lokalen för den kommande festen på kvällen.
 Resterande tid på dagen spenderades med en överaskad fredrik på hembygdsgården. vi började allt med att spela brännboll, shit va roligt det var. Väldigt länge sen som man spelade det. Fick dock känna att det kan göra jävlit ont! Är blå om man säger så. Det har jag rickard att tacka för :P
Sen grilla vi korv och drack varm choklad ;)
Efter fikapausen sköt vi luftgevär, de var inte lätt eftersom det var typ storm... Men jag VANN en omgång! Jag skiter i att fredrik säger att en gång är ingen gång men det var första gången jag vunnit över honom i ngt och det känns jävligt skönt!!  :D  Kommer va stolt över det länge.

Efter att man fått göra sig lite snygg drog den riktiga festen igång. Vi åt trerätters middag och hade det roligt!
Hoppas verkligen att huvudpersonen är nöjd! Jag är det iaf :)


Nu väntar jag med spänning inför nästa helg, då äre min tur att fylla år :) Och då ska vi ha roligt. Är lite nervös bara... tänk att malin har hand om allt detta själv!  time will tell! :P

RSS 2.0