En sammanfattning...


Veckan i Sundsvall fortsatte jätte bra. Kände mig som en riktigt lek tant ;P Men de är ju så de ska vara när man är moster. Hade det jätte trevligt. På Fredagen körde vi hemåt mot byn. Jag körde hela vägen, shit va skönt det är att köra en bra bil ;)
Där på kvällen käkade vi middag på pärlan ( restaurangen i byn ) Riktigt gott var det, som alltid. Sen drog jag till Stefan med målet att köra å hämta Fredrik i Umeå runt ett men halv tio kom ett sms där det stod att jag inte behövde :P Så då var det bara å korka upp. Shit va det var roligt att ha en fredag kväll där, var grymt länge sen. Och det är alltid lika trevligt. En massa spel och prat. Precis så som det ska vara när vi är med varandra! :D
Men vitt vin är inte min grej alltså, trots att jag bara drack två glas mådde jag inte bra. Men så går det när man sabbar för sig själv ;P

På lördagen var vi ute och lekte mest hela dagen ;) Sen på kvällen skulle vi ha födelsedags middag för Fredrik. Trist att varken han eller Emma mådde speciellt bra. Men vi hade trevligt ändå. När barnen lagt sig och Emma å Fredrik dragit hem for jag och pappa ut och gick med bilbo. Det va roligt å få ha lite alone time med pappa, det blir inte alltid så mkt av det. Hade riktigt skoj! Sen spelade vi Geni, och vem vann?  jo jag!!  Det bevisar att jag är smartast i familjen ;P  haha not!

Söndagen blev en riktig vilo dag..  Vilket verkligen behövdes!  Jag är inte riktigt van att vakna vid åtta av två skrikande och busande barn... Förstår nu varför föräldrar ofta är trötta.

Så allt som allt har jag haft det hur bra som hellst! :D

Nu närmar sig 9 maj med stormsteg! Det ska bli så skoj, å kul att Anna ska få träffa mina närmaste vänner. Hon får ju höra hur jag pratar om dem hela tiden :P  Nu får hon ansikten till namnen...


Är på väg hem till byn nu, måste fixa lite med bilen, städa, tvätta och byta däck..  Det är tur att man har en pappa som hjälper en med sånt, bilar är inte min specialkunskap... :P

Peace!

Veckan so far..


Har varit snart två dygn i Sundsvall och det känns jätte härligt. Vi har haft det riktigt mysigt och trevligt. Det är så roligt att få känna sig älskad, vilket man verkligen gör här. Simon är helt underbar, han går tom hellre till mig än Anna när han gjort sig illa :P (yes!)   sorry anna..
Igår va vi på "hemmakväll" i Birsta. Va där och käkade, gick i affärer.. Jag köpte en grymt snygg tröja eller jacka.. Lite både och!
Sen idag har jag varit och klippt mig, blev riktigt nöjd måste jag säga. Inte alls som jag förväntat mig men ändå skoj. Det är alltid roligt med lite förnyelse ;)

Nu äre kirrat inför den 9 maj! Aqua Lounge är bokad och redo för oss. :D 

... helgen


Hotellet alltså var helt okej. Skrattade mkt åt låtarna de spelade. Det är helt sjukt hur många låtar man kan fast man itne lyssnat på dem på as länge... :P
Efter hotellet stängde delade jag och Malin på pizza, det behövdes verkligen. Det blev inte så mkt mat den dagen. :P

Thanx för en underbar helg!  Vi måste göra om det snart! ;D

Sen på Söndagen fikade jag med Elisabet och Fanny. Det var jätte roligt att få träffa dom ett tag. Sitta och surra som på den gamla goda tiden. Känns som att man inte hinner med det liuka mkt längre, men det akn ju också bero på att vi inte bor på samma ställe längre..

Igår hoppade jag på bussen efter en timmes sömn. Bussen tog mig till Sundsvall och Alnön där jag sitter nu. Är nere och hälsar på Syster och barna. Känns så grymt skönt å få vara ledig en hel vecka, var länge sen jag var de. Så nu har jag åkt ner hit och gömt mig så dom inte kan ringa från jobbet ;)
 Ni får veta mer om mina äventyr här nere senare...

Love

grym helg!


Vilken hleg det varit :)
I Fredags blev det taco middag och efter en liten uppfräschning drog vi på knut'n puben. Hade riktigt trevligt. Men vårat "gäng" har väl alltid roligt ;) Efter Knut'n stängt fortsatte vi våran lilla krogrunda med en tur till hotellet... ;) Träffade Marcus för första gången innan kalaset, han är ju den tredje människan som ska firas den nionde maj :)
 Efter väldigt lite sömn var det bara att kliva upp och göra sig i ordning för en dag i umeå med shopping och trevligt sällskap. Vi var alla lika trötta men ändå gick allt bra! När vi kom till Umeå skrek magen efter mat så jag och Tina drog i väg och åt på Great Eastern. Mkt gott! Kom på där att det är bara typ en månad sen jag och Tina träffade varandra för första gången och vi klickar. Det känns riktigt skoj :) 

Sen blev det shopping, eller rättare sagt köpte Tina och Malin varsinn mobil.. Så tiden blev lite knapp till allt annat men de va så roligt stå där och titta på hur dom funderade och funderade :P
Tillslut hittade vi ett par riktigt snygga jeans, som jag köpte och en grym tröja!
 Sen var klockan helt plötsligt fyra och allt stängde så då riktades bilen hemåt. Där det bara fanns tid för en power nap, snabb fika och sen duschen. Var ju tvungen att bli snygg! Vilket jag blev, eller alla blev! :D
Sen blev det hotellet! Det var 90 tals tema men ändå rätt okej, dansade så jag är helt slut på.

To be continued 

sova?


Det känns som att det kommer bli en natt utan sömn. Det tar hårt när folk inte litar på en, det gör ont. Tycker heller inte att det är rätt att det finns folk som tar för givet att det andra människor säger är sant, varför kan man inte fråga personen det berör ?!
Blir alldeles stum, vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. Vill bara skrika och slå sönder...



We could keep trying
but things will never change
So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
But I don't look back


love



Glad påsk


Nu är snart påskledigheten över. Shit va skönt det är att va ledig :)

I Fredags drog jag, Matilda å tobbe ut till Sandsjönäs där vi spenderade kvällen med att laga mat, städa, spela spel å dricka alkohol. Vi hade verkligen hur trevligt som helst. Man behöver inte va en hel hög med människor för att ha roligt. Det är verkligen hur mysigt som helst att va i en stuga ute i skogen utan ström och vatten :P Elda gör allt underbart.

På lördagen efter frukost kommer fredrik ut å fikade med oss, bjöd ut mamma och pappa så jag kunde få min tandborste ;P Man kände sig inte så fräsch utan... På eftermiddagen komme Emma utfarandes och då började knasigheterna ;) Hon är verkligen one of a kind.. Helt sjukt rolig... Vi grillade, spelade spel å asgarvade hela kvällen!

Sen igår packade vi våra väskor och for tillbaka till verkligeheten. Efter jag droppat av Matilda och Tobbe nere i byn återvände jag till min "fantasi värd" igen. Det var så skönt att va där ute, inga krav, inget tjat bara livet. Fick en chans att tänka över saker och ting och förstå att jag har det ganska bra :)
Somnade i solen så jag är lite röd om kinderna :P men de är sånt som händer när livet är fantastiskt!

love!

Det kommer bli bra


Livet rullar sakta men säkert framåt, tiden går fort fast på nå vis står den ändå stilla... har jobbat två nätter och har nu bara den tredje kvar. Sen äre påsk och det ska bli skoj! Det känns skönt att jag har en massa saker inplanerade ngr helger framåt. Man behöver inte tänka lika mkt då, vilket gör livet enklare...

Påskhelgen blire till att va på Sandsjönäs med kusiner och vänner :)
17-18 april äre tjejhelg som gäller :)  17:e äre mys och den 18:e blire shopping i ume och sen utgång :D
9 maj gäller det, då äre värsta födelsedagskalaset ;)


Jag är sjukt less på att ha ont hela tiden, vet att man inte ska klaga men nu är jag jävligt less. Är det inte ryggen äre händer, fötter, höfter å knän. Känner att jag börjar bli galen på att alla jämt säger att " du är ju en ung tjej då har man ont i leder" Men va fan ngn gång måste det väl gå över!  Ska ta tag i det här efter påsken, ringa doktor å få hjälp på riktigt vill inte höra nå mer om att jag är en ung tjej!!!

Nee nu ska jag fara å handla inför helgen å sen baka. :)

Bra jobbat!


Varit hos Malin på en frossar kväll ;) Kändes riktigt skönt att komma ut från lägenheten, har legat i fosterställning på soffan hela dagen så jag var som tvungen att rycka upp mig! Det är bra när ngn kommer med ett sånt förslag för då känner man sig lite tvingad, man kan ju inte svika sina vänner...

Det känns faktiskt mkt bättre och jag vet att jag har valt rätt för man måste faktiskt leva för sig själv och inte för andra. Man ska inte "umgås" med personer som får en att må dåligt i slutändan och inget ska va på den andres villkor..

Peace!

I don´t know what to do...


Nu äre gjort och det känns bra. Eller hoppas rättare sagt att det kommer att kännas ingenting för det är så de ska kännas. Det ska inte finnas någonting. Så att livet kan rulla på ngn gång. har varit fast i denna onda cirkel allt för länge och det gör att jag inte mår bra. Så irriterande att det måste göra så jävlust ont innan man inser att det inte är bra för en.

...


Ít´s hard to let people go...




RSS 2.0