Tiden hemma går också fort...


Oj vad det känns som att jag varit lat sen jag kom hem. Eller så känns det bara så eftersom tiden går så himla fort!

Jobbade torsdag natt, hej och hå va trött jag var.. Kändes att jag inte jobbat på tre veckor om man säger så.

I Fredags hade vi personal fest. Hade riktigt trevligt faktiskt :) God mat och trevligt sällskap :) När festen börja avta tog jag med mig en jobbar kompis och ida för en kväll på hotellet. Måste säga att hotellet är riktigt värdelöst. Spelade knappt nå bra musik alls och när han väl gjorde de hade han mixat sönder dem!!!
Hade roligtast på väg hem från hotelle! :P Var inte hemma förrän typ halv fem. Var länge sen jag skrattade så otroligt mkt i lse... Men de blir väl så när man driver sjukt mkt med folk ;) Det är inte alltid lätt att hålla sig.

Efter att jag sovit ett tag var det ett besök på marknan som gällde. Var ungefär samma som förra gången och gången före de :P Men det är som ändå trevligt på ngt vis. Det är inte vanligt att gå på "stan" i lse och se så mkt folk... Inhandla bara ätabara saker ;)
Sen var det en jobbar natt till. Väldigt lugnt för att vara marknad måste jag säga. Hade som förberett mig för en stökig natt men icket...
Fick tom blåsa när jag körde hem, imponerande :P Och grönt blåste jag så jag kunde sova gott... :P

Nu har jag tagit mig hem till byn för att vara lite social, visa bilder och så. Sen imorgonkväll blir det bio med mamma, ska se filckan som lekte med elden. Folk säger att den är bra och jag har verkligen sett fram emot den.

 Längtar tillbaka till ios och allt vad det innebär...

It´s good to be back...


Efter en lång resdag igår är vi hemma. Det var med blandade känslor jag körde till Lycksele idag. Men det är stor skillnad om jag jämför med förra resan. Nu har jag en familj i Lycksele som jag saknat mkt, och jag har träffat hälften av den idag. Hoppas på att få träffa nästa halva snart ;)

Resan har varit hur bra som helst och jag ångrar (nästan) ingenting ;)   Ida vet precis vad jag pratar om men det är så det ska va. Det som händer i utlandet stannar i utlandet :P  Nästan iaf, speciellt utvalda får veta!

Santorini - Var hur vackert som helst! Och det var skönt att börja på ett lugnt ställe. Det var vad som behövdes för att kunna ladda batterierna efter denna jobb sommar. Vi såg mkt vackert men innan slutet var vi väldigt utråkade. Jag menar de är inte så kul när det bara är äldre och par som är där.

Ios - Vilket ställe!  Älskar det verkligen och längtar redan till nästa år ;) Träffade så otroligt fina människor. Och då menar jag inte bara att dom såg bra ut. Fina människor på insidan! Många av dem kommer jag verkligen att sakna och det känns tråkigt att man fick så lite tid tillsammans.
Har nog aldrig varit med om sånt galet festande, men de finns en anledning till varför Ios kallas en party ö om man säger så :P

Paros - Det var skönt att få komma till ett lugnt ställe efter Ios. Vi bodde otroligt bra och det var nära till stranden ;) Alltså precis så som vi ville ha det.

Aten - Inte mitt ställe om jag säger så! Har aldrig varit med om att folk varit så otrevliga och jobbiga mot en! Jag menar hur svårt är det att ta reda på vad som är bästa sättet att ta sig till flygplatsen 04.00. Har heller inte blivigt så stirrad på. Okej i början var det ganska smikrande men va fan ngn måtta får det väl va! Jag börjar förstå hur djur i bur känner sig. Sen att de skriker bitch efter en gör inte saken roligare. Kände mig helt enkelt inte trygg där. Det var roligt att gå på museet och det var mäktigt att få se akropolis men det är inte ett ställe jag vill återvända till om jag verkligen inte måste!

Tack ida för tre underbara veckor ;)  Ser fram emot nästa år!

 

Att vara hemma igen och slippa leva i en ryggsäck känns riktigt bra. Igår fick jag precis den maten jag ville och jag fick dricka mjölk ;) De är styggt vad man börjar uppskatta saker när man de inte finns till hands när man vill :P

Resans låt är : Black eyed peas- I gotta feeling

 

LOVE


Orions balte...


Vilken galen vecka pa ios!  Helst sjukt. Vi har haft fantastiskt kul men shit pommes, det finns inte ord att beskriva med!
For det forsta sa ar Ios en jatte fin och ganska liten o dar man pa dagtid tror att det nastan inte ar ngr mannsikor som bor dar, men ack sa fel man kan ha... Efter klockan 01.00 borjar alla komma ut och staden fylls av musik, skratt och en massa folk! Och nu ar det inte ens hogsasong.
Forsta kvallen ute hade vi baraa tankt ta det ganska lugnt och mest titta hur allt funkade men eller hur?!   Pa shooters hittade vi Nat och hennes gang som hon umgicks med...  Alla fran aussie...  Hur roliga som helst och vi blev direkt en i ganget! ;)
Sa dar borjade varan pub/krog runda. Riktigt bra priser pa alla stallen. 5 Euro for tva drinkar och tva shots!
Ni kan alltsa tanka er hur kvallen gick  ;P Tycker det ar sa kul for det ar precis som att alla kanner alla, var man an gar sa kanner man sig inte ensam. ;)

Pa dagtid maste jag faktiskt erkanna att vi mest bara sov. Man var ju inte hemma forran klockan typ sju pa morgonen ;O sa lite sliten var man nog allt :P
Andra utekvallarna borjade vi ocksa pa Shooters, och det finns en anledning varfor ;P
Alla kvallar var en riktigt roliga...  Hittade en annan favorit bar, Shame rock dar vi traffade Stefano som var bartender dar. Jatte gullig och snall kille!
Hade verkligen as kul och var nog lange en jag hade sen traningsverk efter en ute kvall!

Efter en liten olycka med en missad farja har vi nu bytt o till Paros. Tanken har ar att ta det lugnt och jobba pa solbrannan ;)

"Jag brukar tanka att Orions balte vakar over mig, sa nu varje gang du ser orions balte kommer du att tanka pa mig ;) "

LOVE

Lite vilse men anda okej!


Santorini var jatte harligt, bara lugnt och skont!
Lite tist att typ alla som var pa den on var antingen gamla eller par... Och par ar nog inte riktigt min grej just nu! Alla ar bara sa irriterande lyckliga :P  Nog for att jag ocksa ar lycklig men men, kanns som jag svamlar men jag hoppas ni forstar vad jag menar!

Nu har vi forflyttat oss till Ios. Ios sags vara en party o och det hoppas jag verkligen, det brykar vara da man traffar lite mer folk att umgas med. Vet inte varfor men det kanns mest naturligt att vara social da. Det ar konstigt eftersom jag inte brukar ha ngr problem med att vara social! ;) Men det kommer sakert ordna sig till det basta.
Jag lantar verkligen inte hem det minsta, jag saknar bara en del manniskor och onskar att alla dom kunde vara har med mig och dela denna fantastiska upplevelse! ;)           Ni vet vilka ni ar!


Om ni vill veta mer detaljerat om vad vi gjort pa santorini finns det pa resdagboken.

you know i love you!

Livet ar allt bra underbart!


Sitter pa hotellet pa santorini, grekland och verkligen njuter av mitt liv! 
Resan hit gick smartfritt, holl pa att inte fa aka med planet hit till santorini fran aten men allt loste sig nar en vanlig sjal hjalpte oss :)  Ibland ska man ha tur ocksa...

Idag har vi haft en fantastiskt skon dag i en solstol bredvid poolen. Finns de na battre an en klarbla himmel och typ 30 graders varme?! :D

Ikvall bar det ivag pa upptacksfard ner mot havet, dar det tydligen finns en hel del resaturanger och barer. Jag menar man kan ju inte leva pa chilinotter och godis hela dagen. Meen godis ar ocksa mat! ;)

Det kanns fantastiskt och allt kommer ordna sig!  Det kanns faktiskt sa nu, och sa ska dt forsatta kannas !

Puss! 

LOVE

Greece here I come!


Livet har stått stilla den senaste tiden. Har inte haft lust eller ork till att göra någonting. Det känns som att hela sommaren bara har sprungit förbi och jag har bara stått och tittat på. Men nu ska det bli ordning och reda på människan.
Ikväll far jag och Ida till Sthlm för att imorgon flyga vidare till Santorini, Grekland. Har äntligen 3 veckors semester och dom ska spenderas på bästa möjliga sätt ;)  

Det kommer att kännas konstigt att fara bort på denna gång. Förra resan kändes så perfekt, hade inget som väntade på mig hemma osv. Nu känner jag verkligen att jag lämnar underbara vänner. Det är länge sedan jag har kännt mig hemma i lse. Har bott där länge men har alltid räknat Örträk som hemma. Nu är det annorulnda det finns människor där som jag älskar och bryr mig om! Viktiga personer i mitt liv.
Men faktiskt är det bara 3 veckor jag ska vara borta, fast tidvis känns det som en evighet.

Jag tror att det kommer resan kommer bli KUNG! :D
Ska komma ihåg att tänka på er när jag ligger på stranden vid havet med en parasolldrink i handen ;)

Som jag redan sagt till alla ses vi på fejjan!
Plus de som vill så ska jag försöka skriva redagboken, www.resdagboken.se Alias: la_lina

Puss å kram! :D

RSS 2.0