en liten sammanfattning.


Tentan i omvårdnad, etik, filosofi och lagstiftning är avklarad och jag väntar med spänning på svaret! Känns bra men man vill ju inte hopps för mkt då slutar det alltid med att man blir besviken och de vill vi ju inte.

Har hunnit vari hemma två gånger på två veckor, helt sjukt konstigt... Första helgen var det personalfest och shit pommes vilken fest... Inte bra när tillbringaren kommer fram och går laget runt hela tiden :P Men är man dum så är man! Det var riktigt roligt att träffa alla härliga jobbarkompisar igen, inser verkligen hur mkt jag saknar dem!
Efter den helgen vare tentavecka och shit ångesten jag hade! Har inte varit med om ngt liknande!!

Andra helgen = marknan! :D
Blev upphämtad av anna och bimon på fredagen, vi hämtade upp Sabina för att cruisa med buss till umeå. Trodde Simon skulle bli galen men de gick bra... Han har nog aldrig prata så mkt som då. :) Sabina var först han, sen efter ett tag och en del förklaringar blev hon Carina. På hemvägen förändrades allt och vad han tyckte är rätt är basbina! Så hädanefter har sabina bytt namn till basbina ;)

Iaf åter till marknan. Kom till lse vid halv sju tiden då vare dax att göra sig snygg för häng på Knutn där M, R och Bosse väntade ;) Alltså äntligen skulle jag få träffa denna omtalade R, roligt vare! :) M du vet vad jag tycker!
Efter den gooooda middagen skulle vi dricka jäger ni vet i förebyggande syfte, helt plötsligt kände vi oss alla lite krassliga :P vidare till en fest som B rekomenderade där till och med jag kände mig gammal. Hur som helst vare inte riktigt vår grej så vi drog vidare :)    Alltså en lugn och härlig fredagkväll i lse! Precis som de ska vara när man får va med sina nära och kära!

Men lördagen whas the day! Gick ngr varv på marknan med F och E, alltid lika trevligt!
På kvällen trängde jag mig på hemma hos B där hans gäng hängde... Killar som spelar tv spel är som roligt på nå vis. Alltså fick M hämta oss till den riktiga festen ;) Där vi capsade och drack godis :) Jag gillar godis tydligen :P
Hotellet var över all förväntan. Sjukt mkt dans med L ! Mkt folk men roligt :) Dock inte alltid så smart att sprida ut sina grejor hos två olika killar men fick tag i allt innan slutet :) Jag gillar när man får låna killars fickor ;)
Köpte mig även en drink som skulle vara gjord av kärlek men eeee vad hände?! Inte okej iaf.
Pizza från laponia och en natt på en soffa :P Vad mer kan man förvänta sig av marknan i lse? :P Åh inte att förglömma de sjukt trevliga sällskapet ;)

Marknadshäng och munkar i fortsatt trevligt sällskap på söndagen fick bli pricken över iet :) innan de var dax att klas fick köra oss hemåt med två trötta och flummiga chaufförer! De är tur att klas går att lita på ;)

En ny vecka har börjat och snart passerat. Vi har börja en ny kurs, anatomi och fysiologi. Sjukt intressant men oj va intensivt! Men samtidigt riktigt roligt!  Men nu äre helg och jag är bjuden på födelsedagsmiddag!

LOVE!


RSS 2.0