Förmodligen mitt sista inlägg från lse för nu.


Sitter hemma mitt i ett totalt flyttkaos.  Grejer och skräp precis överallt och jag har bara två dagar kvar tills flyttlasset till sundsvall går!  Hur ska detta gå, panik, nee va är de ?!
Det är verkligen med blandade känslor som jag packar ihop mitt pick och pack... Tror inte det har sjunkit in ordentligt förrän igårkväll/idag.    Igår var sista söndagsmyset med mina underbara! Känns helt sjukt att man inte vet när nästa gång kommer bli  ;O  Det var verkligen en känslosöndag med både glädje och sorg. Vet inte riktigt hur jag ska klara mig utan er! Kommer bli många panikslagna telefonsamtal där jag säkert behöver eran hjälp. Samtidigt känns det skönt att jag alltid vet att mina bästa vänner alltid finns där, det värmer!  Jag älskar er!!!

Idag var sista jobbardagen, den skulle spenderas på hkp men självklart ville inte vädergudarna att jag skulle få flyga... Men jag har iaf suttit i den :P Även om den stog inne i hangaren ;)
Känns helt sjukt att tre år har passerat på iva, har älskat det verkligen. Jag vet med all säkerhet att jag har hittat mitt kall här i livet! Det har varit roligt, lärorikt men även jobbigt... Inte alla minnen är bra minnen men jag vet att jag i alla lägen alltid gjort mitt bästa.
Mina jobbar kompisar är helt fantastiska och jag kommer verkligen sakna alla, men vi kommer ju ses! :)

Vad har hänt under mina tre år efter gymnasiet då?
Det är en jävligt bra fråga... Tiden har gått så fort så jag har inte hunnit med riktigt.
Har spenderat 2,5 fantastiska månader med min bästa elisabet i asien, och det är verkligen ngt jag kommer att bära med mig för resten av mitt liv. Växte upp då på ett vis som jag inte trodde att jag skulle göra men när man får se hur andra männsikor lever så måste jag säga att jag verkligen är glad över att jag fått växa upp här hemma :) Det har format mig till den personen jag är idag. Och jag måste få säga att den personen är jag stolt över även om jag är stor i orden och liten på jorden ;)

För ungefär två år sen precis kom M in i mitt liv och oj vad du har lärt mig mkt och vad glad jag är att du finns! Kan inte med ord beskriva vad du gjort för mig! Kommer föralltid vara tacksam över att jag får möjligheten att ha en sådan underbar person i mitt liv!   LOVE!

Ett tag senare kom T och förgyllde min vardag :) Behöver inte säga ngt mer än LOVE!

Och nu sitter jag här på väg att för första gången flytta utanför lse kommun och nu börjar resten av mitt liv, en ny tid som med all säkerhet kommer bli awesome! Och lse och örträsk finns alltid kvar!

RSS 2.0