Skrivtorka...


Nu har det varit skriv torka ett tag men så kan de gå :P
Har haft en sambo i två och en halv vecka. Angelina har bott här. Innan hela kalaset började trodde jag aldrig att vi skulle klara det så "bra" som vi gjort. Har verkligen haft jätte roligt och det har varit skönt att ha ngn hos sig :) Även om vi är två vidriga människor så klarade vi oss igenom det utan ngr allvarliga skador !

Har under den här tiden hunnit med att sjunga men E-Type, festa i goda vänners sällskap två gånger, badat mitt i natten i iskallt vatten och en massa andra galna saker. Mn det är så livet ska va ! :D 

Denna vecka har varit en aningens dryg.. Börjde med att ligga i feber två dagar och idag hade jag en sån där "trevlig" tjej dag när man bara vill lägga sig ner och dö... Men de får man ju inte! Det är tur att man är en överlevare, eller hur var det nu ;)
Nu känns det som att jag börjat se ljuset i tunneln och helgen kommer garanterat bli underbar. Imorgon åker jag och mamma ner till Sundsvall för att fira rasmus 4 års dag. Min present kommer bli bra speciellt eftersom jag också får roligt av den. Ska nämligen se Ice Ace 3.

Har jobbat som en tok ett tag nu och känner verkligen mig så jävla less! Det är inte kul att gå på jobbet när man bara vill vända i dörren.
 Men nu är det bara en månad kvar till semester. Och nu börjar mina och idas planer kännas verkliga. Igår bokades och betalades resan så nu finns det ingen återvändo... Och shit va roligt vi ska, känner hur otroligt mkt jag längtar. Ska bli roligt att få göra det här med ida, vi har egentligen inte umgåtts så länge men jag tror vi kommer ha jätte roligt ilag.

Jag är starkare än dig, det har jag lärt mig nu...

Livet som det ser ut nu.


Har under veckan som gått känt mig väldigt trött mentalt. Har legat i som en dvala, bara sovit och sovit. Men långsamt har livet börjat komma tillbaka vilket känns riktigt skönt. Iofs blev jag väldigt nöjd när jag äntligen började kunna sova igen eftersom det var lite jobbigt där ett tag.

Förra helgen var jag i Umeå där jag var bjuden på tjejfest. Festen började på megazone ( typ fångarna på fortet ) och shit va svårt det var! Jag som tyckte Fredrik verkade dålig när han berättade om det. Men men ibland får man äta upp sina tankar :P
 Det var i varje fall riktigt roligt. Kändes skönt att komma sig hemifrån och helt och hållet tänka på ngt annat.
Efteråt drog vi hem till Elin där en underbar middag väntade :) Sen pratades det mkt och vi hade det riktigt trevligt. För första gången var en människas första intryck av mig att jag är cool!  Jag som väntat och väntat på det! ;)  Blev as nöjd. Men som Malin sa så är det klart att folk tycker det om mig för jag ÄR cool!    Hon är så klok och med hennes och Tinas hjälp har mitt själförtroende blivigt riktigt bra på senaste tiden.. Det är ingen som trampar på mig längre !

I helgen jobbar jag och agerar husvakt till malin medan hon och tina är och roar sig! Hoppas att jag kommer kunna följa med på nästa roadtrip, dom verkar alltid ha så himla roligt :)  Men det är dom verkligen värda.

Äntligen lyser solen på oss igen och jag mår bra!

LOVE!

Livet är inte alltid rättvist...


... de är bara att inse att de är så.
Har fått mig ett uppvaknande när det gäller att ta vara på livet och verkligen njuta!
Måste nog försöka leva efter mina ord. Carpe diem/ fånga dagen!




Älskar alla mina vänner och min familj de ska ni veta!

prickade in världens bästa vecka!


Nu har jag haft min veckas ledighet :) Har haft det helt magiskt. Kan inte med ord beskriva...
I måndags flyttade jag ner till stugan ;) sen har jag bara myst. Klippt gräs, solat, läst, badat med mera. Haft tur att jag fått ha tillgång till ett sådant underbart ställe.
På onsdagen kom malin och kayla för att hålla mig sällskap. Riktigt mysig dag blev det, en massa god mat, skvaller och trevligt sällskap ;)
Veckan rullade på i ungefär samma stil. Trevligt sällskap och underbara dagar! :P   Har tom badat i sjön vilket inte är illa. Var faktiskt riktigt skönt men jag var ju tvungen att visa mig från min starka sida så att vara en badkruka funkade inte ;)
På fredagkvall eldades badtunnan upp och en hel hög med männsikor kom och badade ;) Även detta var självklart jätte roligt men det äre alltid!  Det är ngt specielt med badtunna kan inte riktigt beskriva...

I lördags skulle jag betala av mina bromsar till bilen. För att göra det skulle jag grilla hamburgare till hemvärnet. Sjukt vad varmt det var! stå i solen ovanför en grill när det är typ 100 grader varmt ute är inte så härligt. Men jag tycker jag klarade mig lindrigt undan eftersom jag slapp betala ca 1400 kr! :P


Just nu känns det som att livet leker! Lina går på moln och bara ler :)

Love

RSS 2.0