Sundsvall vare ja,


Det har hänt så mkt så jag har inte riktigt haft lust att skriva, de har varit för roligt :)

Har ju alltså flyttat till sundsvall och jag tror att jag är inne på min femte vecka här. Började med två intensiva men roliga nollningsveckor där jag fick möjlighet att lära känna flera människor som lämnat starka avtryck! Vi lekte lekar, festade en hel del och hade det sjukt kul. Alla blev vi sjuka på kuppen men de är sånt man får ta när man stoppar huvudet i en hink med kall vatten :P Snygg blev man iaf med ansiktet fullt av deg ;)
Nollningen avslutades med en sittning där vi för första gången fick se varandra i finkläder och inte bara gamla slitna jeans. Överlag två otroligt roliga veckor!

Skolan har börjat med det flummigaste som finns! Omv, etik och filosofi. Jag har verkligen märkt att min svenska inte alltid är på topp :P spec när jag måste sitta med ett lexikon för att ens förstå kurslitteraturen! Får se på torsdag om jag verkligen fattat allt. Då äre nämligen första tenta dagen! Dagen som jag väntar på med skräck blandad förtjusning... Kommer vara jävligt nervöst och jobbigt men jag SKA klara den! Försöker intala mig det iaf :P Känns jobbigt om jag inte skulle göra det.

Måste erkänna att jag trivs väldigt bra här även om jag haft stunder där jag bara vill springa och gömma mig hemma i lse och aldrig komma fram igen. Men än så länge har jag klarat mig :) Och så ska det fortsätta.
Lägenheten jag har är riktigt mysig och alla är välkomna :)

Nu ska jag fika med min nyfunne vän Emilia sen blire sängen.
Ska försöka uppdatera lite oftare nu ;)

LOVE!

RSS 2.0